Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bryne-siktet avhørt i dag: - Han nekter straffskyld

Kvinne (33) funnet død på Bryne.

AVHØRT I DAG: Krimetterforskere og politi er på stedet hvor det er funnet en død person på Bryne i Rogaland. I dag kom det fram at mannen som er siktet for drapet, nekter straffskyld. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
AVHØRT I DAG: Krimetterforskere og politi er på stedet hvor det er funnet en død person på Bryne i Rogaland. I dag kom det fram at mannen som er siktet for drapet, nekter straffskyld. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LYNGDAL (Dagbladet): Politiet i Stavanger har nå avhørt mannen som er siktet i forbindelse med at det ble funnet en død kvinne (33) på Bryne fredag formiddag.

Advokat Olav Sylte forsvarer mannen i 30-årene som er siktet siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Søndag ettermiddag var avhøret ferdig.

- Min klient nekter straffskyld, sier Sylte til Dagbladet, som på dette tidspunktet ikke kan gi ytterliggere kommentarer.

Mannen er ifølge NTB en bekjent av den 33 år gamle kvinnen som ble funnet død på en eiendom nær Bryne sentrum fredag formiddag. Begge er norske og hjemmehørende på Jæren. De to er ikke i slekt. Kvinnen skal ha blitt funnet i nærheten av sin leilighet.

Siktede ble pågrepet uten dramatikk på en annen adresse enn stedet der kvinnen ble funnet. Fredag sa politiet at de etterforsker saken som et mulig drap.

Politiadvokat i Stavanger politidistrikt, Karsten Monsen, opplyser overfor Dagbladet at mannen framstilles for varetektsfengsling på bakgrunn av faren for bevisforspillelse mandag.

- Han er erkjenner verken befatning med dødsfallet eller at han har noe å gjøre med forsvinningen, sier Monsen til Dagbladet.

Kvinnen ble meldt savnet av et familiemedlem dagen før hun ble funnet død, opplyser han.

- Hun ble meldt savnet torsdag og ingen visste hvor hun var, sier Monsen, som forteller at den nå siktede mannen og den 33 år gamle kvinnen var samboere.

- Relasjonen dem i mellom har han snakket om, men ikke noe om det faktum at hun ble borte og funnet død. Det erkjenner han ingen befatning med, sier Monsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!