Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brynestads Seadream forlikt med yacht-passasjer

Pensjonert lærer har inngått forlik med Atle Brynestads cruise-selskap Seadream.

DRIVER TVILLINGSKIP: Atle Brynestads cruiserederi Seadream Yacht Club driver tvillingskipene «Seadream I» og «Seadream II». Bildet viser «Seadream II». Hendelsen med den pensjonerte læreren skjedde på «Seadream I». Illustrasjon: Fra Seadreams Digital Press Kit
DRIVER TVILLINGSKIP: Atle Brynestads cruiserederi Seadream Yacht Club driver tvillingskipene «Seadream I» og «Seadream II». Bildet viser «Seadream II». Hendelsen med den pensjonerte læreren skjedde på «Seadream I». Illustrasjon: Fra Seadreams Digital Press Kit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pensjonert lærer fra Arizona i USA gikk i fjor til sak mot Atle Brynestads selskap Seadream, etter at en cruise-tur med skipet «Seadream I» i 2013 ikke forløp slik hun hadde håpet.

Dagbladet omtalte saken i august i fjor.

Nå har saken endt med et forlik mellom den pensjonerte læreren og Brynestad-selskapet, går det fram av rettsdokumenter. Partene har i et felles skriv til retten i Miami bedt om at saken heves, etter at de nå har blitt enige om en ordning seg i mellom.

Løs glassdør Hendelsen som førte til søksmålet inntraff da kvinnen tok en dusj. Ifølge stevningen førte en løs glassdør til at hun gikk overende og pådro seg skader i i halebeinet, hode, hofte, ankel, skuldre og rygg.

Hun ville ha minst en halv million kroner i erstatning.

Ingen av partene har kommentert Dagbladets henvendelser med spørsmål om hva de har blitt enige om i forliket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media