Brynjar Meling forsvarer for den ukjente moren

Jentebabyen som ble funnet død i Stavanger.

UKJENT KLIENT: Politiet håper moren til det døde spedbarnet som ble funnet i en hage i Stavanger, vil melde seg til Stavanger-advokat Brynjar Meling. 

Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .
UKJENT KLIENT: Politiet håper moren til det døde spedbarnet som ble funnet i en hage i Stavanger, vil melde seg til Stavanger-advokat Brynjar Meling. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Advokat Brynjar Meling er oppnevnt som forsvarer for moren til babyen som ble funnet død i Stavanger fredag. Håpet er at moren henvender seg til Meling.

Politiet vet fremdeles ikke hvem som er moren til jentebabyen som ble funnet dÃd i en papirpose i Stavanger fredag, men har oppnevnt Brynjar Meling som forsvarer i saken, melder TV 2.

Kvinnen kan dermed henvende seg til advokaten uten at politiet får vite hvem hun er.

- Det som har vært viktig for politiet, er at moren som blir etterforsket skal ha noen som ivaretar hennes interesser. Hun skal kunne henvende seg anonymt til meg uten at dette nødvendigvis kommer videre til politiet. Jeg vil helt og holdent bli hennes støttespiller, sier Meling.

Advokaten vil være tilgjengelig for kvinnen på sin kontortelefon 51 84 20 60, og han har også kontaktet krisesenteret dersom hun trenger et sted å være.

Han garanterer at kvinnen kan henvende seg til ham uten å frykte at hennes identitet vil bli kjent for politiet.

- Det er min plikt som forsvarer som er nedfelt i både lov og etiske retningslinjer for advokater, slik at hun er helt trygg om hun henvender seg, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer