Coronaviruset:

B.T: Kjendisfest ble smittebombe

Et kjendistungt 40-årslag i Skagen skal så langt ha ført til minst ti smittede. Nå fortviler befolkningen.

FEST: Et kjendistungt 40-årslag i Skagen skal ifølge den danske avisa B.T ha ført til minst ti smittetilfeller. Foto: Marc Lechanteur / Shutterstock / NTB
FEST: Et kjendistungt 40-årslag i Skagen skal ifølge den danske avisa B.T ha ført til minst ti smittetilfeller. Foto: Marc Lechanteur / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ble det kjent at danske myndigheter strammer ytterligere inn på smittevernreglementet.

Beskjeden kom samme dag som Danmark satte en lite hyggelig rekord i antall meldte smittetilfeller siden pandemiens start, med 678 nye smittetilfeller på et døgn.

- Vi er nødt til å skru ned på festen for å holde samfunnet i gang, sa helseminister Magnus Heunicke under fredagens pressekonferanse.

Nå skriver den danske avisa B.T at en kjendistung fest i Skagen for to uker siden skal ha ført til minst ti smittetilfeller.

- Fortviler over festen

Inntil i morgen kl. 12 har det vært mulig å avholde private fester med inntil 500 personer på eksempelvis hoteller eller restauranter i Danmark.

Kjendisfesten B.T nå omtaler, skal ha funnet sted lørdag den 12. september.

Det var restauranteier Jesper Carl Winter som feiret sin 40-årsdag på storslått vis, med blant annet flere band og en standupkomiker som konferansier.

Bursdagsbarnet skal være eier av flere restauranter i Danmark. Blant disse Skagen Fiskerestaurant, som har beliggenhet i de ikoniske pakkhusene ved byens havn, hvor 40-årslaget også ble holdt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer