BTK-siktet er deprimert

Siktet for ti mord, familien vil ikke snakke med ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les mer om BTK-morderen

(Dagbladet.no:) Dennis Rader (60) er siktet for ti drap og antas å være BTK-morderen, en drapsmann som har vært jaget av amerikansk politi siden 70-tallet. Drapene begynte i Wichita i 1974. Siden den gang har kvinner i området fryktet å bli det neste offeret.

Mange av de drepte ble utsatt for grusom behandling før de døde. Flere av dem som den gang var barn og mistet moren sin, har nylig stått frem i amerikanske medier og fortalt om traumene de fortsatt lever med.

Ifølge uoffisielle kilder har Rader tilstått seks av de ti drapene han er siktet for. Dét vil ikke mannens forsvarere bekrefte i intervju med Time Magazine. Advokatene sier derimot at Rader sover dårlig, og at han føler seg deprimert, melder CNN.

Mannen som mistenkes for å være en av USAs verste seriemordere, har smilt på cella, ifølge advokatene. De sier også at han har vært lett å ha med å gjøre, men at han av og til virker sliten. Advokatene tilbringer daglig rundt fem timer på cella med Rader i fengselet Sedgwick County.

Rader skal gjentatte ganger ha spurt etter kona og ungene, som ikke har snakket til ham etter at han ble arrestert 25. februar. Familien antas å ha gått i skjul utenfor Kansas.

DRAPSMANN: Politiet tror at Dennis Rader er mannen de har prøvd å stoppe i 30 år. Foto: SCANPIX
DRAPSMANN: Politiet tror at Dennis Rader er mannen de har prøvd å stoppe i 30 år. Foto: SCANPIX Vis mer
OFRE:</B> Åtte av ofrene for BTKs grusomheter. Mor, far og to barn i samme familie var blant de drepte.