«BTK» var en av verdens mest beryktede seriemordere.
- Besatt av demoner

Nå snakker dattera om farens dobbeltliv i et større intervju med ABC News.

DREPTE TI: Dennis Rader, kjent som «BTK», begikk ti drap over mange år. Det tok politiet 31 år å fakke ham. Foto: AP Photo/Jeff Tuttle
DREPTE TI: Dennis Rader, kjent som «BTK», begikk ti drap over mange år. Det tok politiet 31 år å fakke ham. Foto: AP Photo/Jeff Tuttle Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er 14 år siden Dennis Rader, kjent som «BTK», ble pågrepet og siktet for minst ti drap. Det tok politiet 31 år og mer enn 100 000 timers etterforskning å ta ham.

Forkortelsen BTK står for «Bind, torture, kill», og skal beskrive hva slags behandling de ti drapsofrene fikk. Saken ble heftig omtalt i USA på grunn av omfanget og hvor lang tid det tok politiet å fakke mannen.

Nå snakker dattera, Kerri Rawson, om farens dobbeltliv i et stort intervju med ABC. Det var da FBI banket på døra hennes en februardag i 2005, at livet hennes ble snudd på hodet.

- Det var en helt normal dag. Jeg sov lenge. Denne mannen fra FBI spurte meg om jeg visste hvem BTK var. Og jeg spurte «du mener mannen som er etterlyst for flere drap i Kansas?», forteller Rawson.

Det var da FBI-betjenten kom med sjokkbeskjeden:

- Faren din er arrestert, mistenkt for drapene.

- Levde på en løgn

Rawson beskriver hvordan hun i løpet av sine 26 første leveår så på faren som en familiemann som kunne være vrang til tider, men som elsket henne. Han var leder i kirka, han var speiderleder og en veteransoldat. Familien levde et rolig liv, i et hjem med en hund og blant annet ei trehytte i hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer