Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buddhister ber for Hongkong-kyllingers sjeler

HONGKONG (NTB-Reuters): Buddhistiske munker messet og ba i dag for sjelene til mer enn en million høns som er blitt slaktet i Hongkong for å stanse spredningen av det dødelige fugleviruset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foran et omstendelig dekorert alter i et kloster i Hongkongs New Territories samlet over 70 buddhister seg for å innlede en sju dager lang maratonmessing for å roe sjelene til de døde fuglene.

Abbed Wing Sink sa han håper at de over en million buddhistene i Hongkong vil be for å roe ned de sinte sjelene til de døde, men uskyldige hønsene.

- Vi håper alle ber for å avverge den enorme katastrofen. Hvis vi ikke løser opp denne luften som er tykk av nag og harme, kan det skje svære katastrofer, sa abbeden.

Over en million høns og kyllinger er blitt slaktet i håp om å stanse viruset, som allerede har tatt livet av fire mennesker. Slakten startet mandag og fortsetter til alle de 1,3 millioner hønsene i Hongkong er døde.

Abbeden understreket at man ikke måtte ta lett på massakren av fuglene. Han sa at de hadde vært mennesker før, og at mennesker kan bli kyllinger i senere liv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!