- Budsjettforlik i dag

Fremskrittspartiet mener avstanden mellom regjeringen og FrP er så liten at de bør bli enige om revidert nasjonalbudsjett i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg regner med at vi bør kunne være ferdige i løpet av dagen med forhandlingen om revidert budsjett, sier stortingsrepresentant Per Erik Monsen (FrP), medlem av finanskomiteen til Dagbladet.no.

Etter gårsdagens møter sa leder i finanskomiteen Siv Jensen (FrP) at det kun gjenstår noen mindre saker før partene er enige om et forlik. Ifølge Monsen er de stort sett enige om utgiftssiden i budsjettet, og at det nå er noen spørsmål rundt inndekningen som gjenstår. Han roser regjeringen for forhandlingsviljen.

- I høst følte jeg at jeg ble holdt for narr. Denne gangen er det helt andre toner fra regjeringen. Det har vært reelle forhandlinger hvor vi har gitt og tatt, og vi har hatt en veldig positiv tone, sier Monsen.

Han regner med at forhandlingene tar opp igjen klokka 15 i ettermiddag. Dersom de kommer til enighet i kveld kan de forskjellige partiene behandle utkastet på sine gruppemøter i morgen.

POSITIVE: FrP mener det kan komme et budsjettforlik i kveld. Siv Jensen er leder av finanskomiteen.