Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buksa, klokka, smykker, veska og sko er borte

Martines eiendeler er sporløst forsvunnet. Politiet går nå ut med etterlysning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Politiet i London etterlyser nå informasjon om klær og smykker som Martine Vik Magnussen hadde på seg de siste timene hun var i live.

Ingenting av dette ble funnet da politiet saumfarte bygården i Great Portland Street etter likfunnet.

I en pressemelding melder politiet også at de tror Martine hadde på seg jeans, men at disse nå også er forsvunnet.

- Vi vil ikke gå inn i detaljer om hvorvidt hun var avkledd da hun ble funnet, men det ville vært uvanlig å kommentere i en pågående etterforskning, sier en talsmann for Scotland Yard til Dagbladet.no.

Politiet har publisere bilder av liknende eiendeler som Martine hadde på seg i et håp om å få tips om hvor de kan være.

- Vi søker informasjon for å finne ut hvor klærne og Martines personlige eiendeler er. Spesielt viktig er informasjon om Marc Jacobs-vesken hennes, skoene, et par jeans, en Guess-klokke, Christian Dior-øredobber og en ring hun brukte den natten. Ingen av disse gjenstandene ble funnet på stedet i Great Portland Street, sier etterforskningsleder Jessica Wadsworth i pressemeldingen.

- I dag er det en uke siden Martine sist ble sett, på nattklubben Maddox, og politifolk vil forsøke å få mer informasjon i kveld på denne klubben.

Politiet ønsker mest mulig informasjon fra publikum.

ETTERLYSER EIENDELER: Flere av Martine Vik Magnussens eiendeler ble fjernet. Hun ble funnet drept i London søndag i forrige uke. Foto: Politiet/Privat
ETTERLYSER EIENDELER: Flere av Martine Vik Magnussens eiendeler ble fjernet. Hun ble funnet drept i London søndag i forrige uke. Foto: Politiet/Privat Vis mer

- Jeg ber fortsattt om at alle som kan ha informasjon om Martine, hvor hun var og hvem hun var sammen med forrige torsdag og fram til hun ble funnet søndag morgen om å kontakte politiet, sier Wadsworth. 

Personer med informasjon til politiet, kan ringe: +44 20 8358 0300 til politiet, eller Crimestoppers +44 800 555 111.

Martine Vik Magnussen ble meldt savnet av venner lørdag 15. mars. To dager senere ble hun funnet drept.

Ingen personer er siktet eller mistenkt i saken, men 21 år gamle Farouk Abdulhak er etterlyst i forbindelse med saken. Politiet tror han befinner seg i Jemen.

- Vi ber fortsatt om at han tar kontakt med politiet, eller at de som har infomasjon som kan hjelpe oss med å finne ham, tar kontakt med oss, melder politiet.

Abdulhak studerte sammen med Martine. De kjente hverandre, og han kjente også vennene hennes. Han har jemenittisk statsborgerskap, men har bodd i London siden han var barn.

- Det haster å snakke med Abdulhak for å finne ut av hva som skjedde de siste timene Martine var i live og hvordan hun døde. Vi tror at han har viktig informasjon, som kan hjelpe oss. Han har mange kontakter i Storbritannia og internasjonalt, og vi ber om at de som kan hjelpe til med å få ham til å kontakte etterforskningsgruppen hos politiet, sier etterforskningsleder Wadsworth i pressemeldingen.

Politiet har tidligere opplyst at Martine Vik Magnussen døde blant annet som følge av omfattende skader på halsen.

Men den endelige obduksjonsrapporten er ikke klar.

image: Buksa, klokka, smykker, veska og sko er borte

- Det gikk ikke an å komme med noen konklusjon etter obduksjonen, dødsårsaken er foreløpig ikke klar og vil derfor bli undersøkt nærmere, heter det i den siste pressemeldingen fra politiet.

Etter det Dagbladet.no erfarer skal den drepte 23-åringen ha synlige skader også utover det politiet har gått ut med så langt, men disse er trolig ikke en direkte årsak til dødsfallet.

Martine flyttet til London i februar 2007 og startet studiene ved Regent’s Business School, ved Regent Park i November samme år.

Hun bodde sammen med venninner i Westminster.

FORSVANT: Martine hadde en slik veske før hun ble drept. Den er nå forsvunnet.
FORSVANT: Slik ser vesken som er forsvunnet ut på innsiden. Bildene er av gjenstander av samme type som Martine Vik Magnussen hadde.
FORSVANT: Martine hadde på seg en ørering av denne typen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media