Bukseløs dommer tapte saken

Får ikke 388 mill. av renseriet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det avgjorde dommer Judith Bartnoff ved District of Columbia i dag, melder Associated Press.

- Saksøker Roy L. Pearson jr. får ingenting fra de saksøkte, og de saksøkte Soo Chung, Jin Nam Chung og Ki Y. Chung skal få sine rettsomkostninger i denne saken dekket av Roy L. Pearson jr, heter det i hennes dom.

Dermed er det klart at dommer Roy L. Pearson ikke får de 65 millioner dollarene han opprinnelig krevde for tort og svie etter at renseriet til familien Chung mistet buksene hans 3. mai 2005.

Pearson mente han fortjente millionene i erstatning for savnede bukser, for tiden han har brukt på saken, saksomkostninger, «tort og svie» han har lidd og for å leie seg en bil hver helg i 10 år for å kjøre til et annet renseri med dressene sine.

Bare 54 mill.

Under saken endret han taktikk og krevde «bare» 54 millioner dollar for å ha blitt lurt av renseriets garantiskilt, skriver The Consumerist. Men i sin 23 siders kjennelse skriver dommer Bartnoff at Pearson ikke var bedratt av renseriets «kundetilfredshet garanteres».

- En rimelig forbruker ville ikke tolke «kundetilfredshet garanteres» slik at en selger er tvunget til å innfri kundenes urimelige krav eller gi etter for krav som selgeren har rimelige grunner til å bestride, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer