Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bulgarsk politi: Slik ser selvmordsbomberen ut

Har offentliggjort fantomtegning.

MISTENKT: Denne fantomtegningen viser mannen som bulgarsk politi sto bak selvmordsbomben som tok livet av seks mennesker i Burgas for to uker siden. Mannen på tegningen har mørkt hår og brune øyne Foto: REUTERS / NTB Scanpix
MISTENKT: Denne fantomtegningen viser mannen som bulgarsk politi sto bak selvmordsbomben som tok livet av seks mennesker i Burgas for to uker siden. Mannen på tegningen har mørkt hår og brune øyne Foto: REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bulgarsk politi har offentliggjort en fantomtegning av mannen de mener sto bak selvmordsangrepet på israelske turister i Bulgaria for to uker siden.

Den datalagede tegningen viser ansiktet til en mann i 30-årsalderen med mørkt hår og brune øyne. Han skal ha sprengt seg selv ved siden av en buss som hadde hentet israelske turister på flyplassen i Burgas.

Fem turister, bussjåføren og gjerningsmannen ble drept, mens over 30 mennesker ble skadd.

Selvmordsbomberen er ennå ikke identifisert, og datategningen er laget på bakgrunn av overvåkingsbilder og hans sterkt ødelagte ansikt, opplyste bulgarske myndigheter onsdag.

Mannen skal ha tilbrakt 20 dager i Bulgaria før angrepet og hadde ifølge bulgarsk politi flere medhjelpere.

Iran og Israel har begge beskyldt hverandre for å stå bak angrepet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media