Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bundet og ranet

Butikksjefen på Rimi Bogerud i Oslo ble overmannet av to væpnede ranere i morges. Han ble bundet og de to stakk av med penger fra et pengeskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet skjedde like før klokka sju i morges og de to maskerte og bevæpnede ranerne brukte god tid inne på bakrommet i Rimi-forretningen i Oslo.

Postmann åpnet

Det var etter at en postbil hadde forlatt butikken at de to mennene, som trolig er av utenlandsk opprinnelse, kom seg inn gjennom en åpen port. Mennene hadde på seg finlandshetter og var bevæpnet med en kniv og en pistol. Butikksjefen ble ikke fysisk skadd i ranet, men han var svært medtatt da politiet fant ham.

Strips

Butikksjefen ble bundet med strips før de to ranerne fikk åpnet et pengeskap. De kom seg unna butikken i en hvit personbil. Denne ble fanget opp på et videokamera og politiet fant kort tid etter ranet bilen hensatt ved Oppsal i Oslo. Vitner skal ha forklart politiet at de trolig stakk av i en annen bil derfra. Det ble søkt med hund i området ved Oppsal mot Bøler, men ingen ble funnet.

Kriminalteknikere saumfarte i morges ranstedet på jakt etter spor. Utover morgenen kom de andre ansatte i butikken og de ble informert om hva som hadde skjedd. Ranerne har fått med seg et utbytte, men det er uklart hvor mye. Det var ingen vitner til ranet, men politiet har sikret seg videopptak av ranerne.

SØKTE I OMRÅDET:</B> Flere enheter fra Oslo politidistrikt deltok i jakten på de morgenfriske ranerne på Bogerud.
SER ETTER SPOR:</B> En kriminaltekniker blir briefet av en polititjenestemann ved lagerinngangen der ranerne kom seg inn i butikken.
INGEN PÅSKEHANDEL:</B> Rimi-forretningen holder stengt i dag. Påskehandelen må gjøres i andre butikker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media