Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bunnpris-butikk ranet i Tønsberg

Tre ansatte ble truet inn på bakrommet da en Bunnpris-butikk på Solvang i Tønsberg i Vestfold ble ranet fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De maskerte ranerne truet de ansatte inn på bakrommet med kniv eller brekkjern før de stjal innholdet i safen og kassene i butikken.

To personer stakk fra stedet på moped eller motorsykkel, sier politiadvokat Ole Martin Paulsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Ingen av ranerne var pågrepet fredag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.11 og ankom stedet 20 minutter etter at ranet ble begått.

I tillegg til å låse de tre ansatte inne, satte de to ransmennene en trepalle foran døren, skriver Aftenposten. Dette var medvirkende til at de ansatte ikke fikk varslet politi før en halvtime etter ranet.

Politiet vil ikke opplyse om hvor mange penger ransmennene har fått med seg. De har satt inn alt disponibelt mannskap inn i jakten på ransmennene. Det ble lagt en jernring rundt Tønsberg i håp om å finne de to som forsvant på en moped i retning Slagendalen.

Begge de to ransmennene var svartkledde, og de hadde henholdsvis grå og svart hjelm.

NTB