- Burde vel titulert Navarsete som morder

Valgkampen er igang.

TRE TWITTERMELDINGER SOM SVIR: «Navarsetes uttalelser om at en stemme til FrP er et selvmordsprosjekt representerer et nytt lavmål fra dama. Skulle jeg lagt meg på samme nivå burde jeg vel titulert henne som morder som ikke sørger for bedre veier i hjembygda en gang...» kvitrer generalsekretær i Fremskrittspartiets Hovedorganisasjon Geir Mo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
TRE TWITTERMELDINGER SOM SVIR: «Navarsetes uttalelser om at en stemme til FrP er et selvmordsprosjekt representerer et nytt lavmål fra dama. Skulle jeg lagt meg på samme nivå burde jeg vel titulert henne som morder som ikke sørger for bedre veier i hjembygda en gang...» kvitrer generalsekretær i Fremskrittspartiets Hovedorganisasjon Geir Mo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skittkastinga i årets valgkamp har allerede startet på nettsamfunnet Twitter.

For to dager siden kvitret generalsekretær i Fremskrittspartiets Hovedorganisasjon Geir Almåsvold Mo følgende melding på det sosiale nettstedet, der brukerne kontinuerlig kan skrive korte beskjeder:

«Navarsetes uttalelser om at en stemme til FrP er et selvmordsprosjekt representerer et nytt lavmål fra dama. Skulle jeg lagt meg på samme nivå burde jeg vel titulert henne som morder som ikke sørger for bedre veier i hjembygda en gang...»

Skuffet NavarseteSenterpartileder Liv Signe Navarsete er svært skuffet over at Mo på denne måten kaller henne en morder.

- Det er veldig ille hvis han bruker den typen karakteristikk om min person, sier Navarsete til Dagbladet.no.

- Hadde han karakterisert resultater på politikken vår hadde det vært greit, men hvis valgkampen skal bli slik at han karakteriserer andre på den måten, så synes jeg det er veldig alvorlig.

Angrer ingentingMo selv angrer ikke på uttalelsene, selv om Navarsete skulle være såret over angrepet.- Hun har ingen grunn til å være såret, jeg har ikke beskyldt henne for noe, sier Mo til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer