Burka-ranere truet mann med revolver mot hodet

Politiet driver klappjakt etter gjerningsmenn med patruljer, hundepatruljer og helikopter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VESTLI (Dagbladet): Like før klokka 13.30 fikk oslopolitiet melding om at to væpnede menn ranet en gullsmed like ved Vestli T-banestasjon. En av ranerne var ikledd burka.

Truet med hagle og revolver Begge gjerningsmennene har forsvunnet til fots og politiet ser svært alvorlig på det grove ranet.

- De truet med hagle og revolver. Situasjonen er uoversiktlig, men jeg kan bekrefte at noen av opplysningene gikk ut på at en  av ranerne var ikledd burka og at de fikk med seg verdier, sier innsatsleder Erlend Storaker til Dagbladet.

En person som var i den nyåpna gulsmedforetningen skal ha blitt truet med våpen mot hodet mens han ble beordret ned på gulvet.

- Vi kan bekrefte at folk har blitt truet med våpen mot hodet, sier Storaker. Klappjakt etter gjerningsmenn Oslo politidistrikt opplyser at de søker etter gjerningsmennene med patruljer, hundepatruljer og helikopter.

Politiet beskriver gjerningsmennene på denne måten: Den ene skal være en mann, ca, 190 høy, tynn, mørk i huden, sort regnjakke/overdel, hvite joggesko, sort paraply, lyseblå jeans. Den andre skal være ca, 190 høy, tynn, sorte og grønne joggesko med hvit såle, sort olabukse, mørk i huden. Hadde blå/grønn burka/pledd rundt seg under ranet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer