Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bush aksepterer nominasjonen

Texas-guvernøren George W. Bush aksepterte torsdag kveld nominasjonen som republikanernes kandidat til presidentvalget i USA 7. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg aksepterer stolt nominasjonen, åpnet Bush sin tale til jublende delegater på republikanernes landsmøte i Philadelphia.

Bush lovet deretter å gripe fatt i de mange muligheter som Clinton-administrasjonen ifølge ham har ødslet bort, og å gjenreise det amerikanske forsvaret og gjenopprette presidentembetets tapte ære.

Bush benyttet også talen til å hylle sin far, tidligere president George Bush.

- Min far var den siste president for en stor generasjon. En generasjon amerikanere som stormet på strender, befridde konsentrasjonsleire og frigjorde oss fra ondskap. Noen kom aldri hjem. De som gjorde, la medaljene i skuffen, gikk til arbeidet og bygde veier, universiteter, forsteder og fabrikker i heroisk omfang, storslåtte byer og store allianser - et sterkt fundament for et amerikansk århundre, sa Bush. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media