Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bush avlyser pressekonferanse

President George W. Bush dro rett i møte med sine rådgivere etter krasjet. Amerikansk etterretning har til nå ikke koblet ulykka til terrorisme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presidenten skulle møtt amerikanske og russiske journalister i forbindelse med morgendagens samtaler med Vladimir Putin. Bush innkalte sine rådgivere til hastemøte for å skaffe oversikt etter at passasjerflyet smalt ned i New York.

Etterretningstjenesten, FBI og luftfartsmyndigheter går nå gjennom all tilgjengelig informasjon for å se om terrorister kan ha stått bak flykrasjet. En time etter ulykka hadde de fortsatt ikke funnet terrorbevis.

- Byråene deler informasjonen de sitter på for å finne ut hva som skjedde. For øyeblikket er det ingenting som tyder på at dette var et terrorangrep. Men i dagens situasjon kan vi på ingen måte utelukke det heller, sier en anonym myndighetskilde til nyhetsbyrået AP.

- Vi tror foreløpig ikke dette dreier seg om terrorisme, fordi vi ikke har noe informasjon som tyder på det, sier FBI-talsmann Tracy Ballinger til Reuters.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!