Bush-døtrene på fylla igjen

Tvillingdøtrene til president George W. Bush er ennå ikke gamle nok til å drikke alkohol. Nå har de vært på fylla - igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To ganger tidligere har Jenna og Barbara Bush havnet i trøbbel på grunn av fyll i hjemstaten Texas. Nå er de tatt på fersken igjen, på westernbaren Stetson's i hovedstaden Washington D.C.

Ifølge Washington Post drakk de to 20 år gamle presidentdøtrene seg stupfulle på Budweiser. Byrunden med seks venner endte i enda en skandale.

På gulvet

Da nysgjerrige bargjester spurte hva de het, svarte de høylytt: Kuinders og Slayton.

Mens de røykte og drakk øl ble tvillingene kurtisert av to 25-årige gutter. Jenna endte til slutt på gulvet, etter at guttene hadde vist dem noen festlige festtricks.

Flere ansatte bekrefter overfor Washington Post at det var Jenna og Barbara Bush som drakk. I samtlige amerikanske stater må man ha fylt 21 år for å nyte alkohol på offentlige steder. Ingen av de ansatte på Stetson's kan forklare hvordan Bush-døtrene fikk servert alkohol.

Lovens lange arm

Mamma Laura Bushs talskvinne har følgende kommentar: - De er private borgere. Og vi kommenterer ikke deres privatliv.

I sin iver etter å nyte alkoholholdige drikker, har barna til en av verdens mektigste menn også tidligere fått problemer. Barbara og Jenna prøvde å kjøpe alkohol med falske id-kort. Politiet i Austin i Texas rykket ut til en restaurant hvor Jenna Bush prøvde å få alkoholservering med et id-kort som tilhørte ei jente som faktisk var fylt 21 år.

PÅ FYLLA: Tvillingene Barbara (t.v.) og Jenna ble observert fulle på baren Stetson's i Washington.