Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bush drømmer om Bo Derek

Påtroppende president George W. Bush har endelig innrømmet det: Han er fryktelig svak for Bo Derek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun er den første kjendisen jeg kommer til å invitere til Det hvite hus. Hun kan overnatte i Lincoln-soverommet så mye hun vil, sier Bush.

Og legger til:

- Kona mi Laura vil ikke ha noe imot det.

Sier Bush, men der har han muligens forregnet seg litt. For historien vet å fortelle at fru Laura allerede har bedt Bo Derek 'holde seg unna' ektemannen. Ikke fordi hun frykter høy sigarføring a la Clinton i Det ovale rom, men fordi hun ikke vil ha noen rykter rundt sitt ekteskap med den nyvalgte presidenten.

Laura Bush akter å holde både Monica Lewinski, Bo Derek og alle andre kvinner som ikke har noe i Det hvite hus å gjøre, på utsiden.

Kanskje like greit det.

Bo Derek, som slo gjennom så det suste i 'Drømmekvinnen 10' der hun sjarmerte både Dudley Moore og en hel manneverden, har nylig blitt enke, og hjalp faktisk til i Bush' valgkampanje.

FELLES FAVORITT: Som sønn, så far. Her ser vi Bush Sr. i samtale med Bo Derek under fjorårets landsmøte i det republikanske partiet. Fru Bush kan i likhet med sin svigerdatter styre sin begeistring.
10: Bo Derek slo gjennom som "Drømmekvinnen 10" sammen med Dudley Moore. Fortsatt blir hun husket, blant annet av USAs påtroppende president.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling