Bush drømmer om Bo Derek

Påtroppende president George W. Bush har endelig innrømmet det: Han er fryktelig svak for Bo Derek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hun er den første kjendisen jeg kommer til å invitere til Det hvite hus. Hun kan overnatte i Lincoln-soverommet så mye hun vil, sier Bush.

Og legger til:

- Kona mi Laura vil ikke ha noe imot det.

Sier Bush, men der har han muligens forregnet seg litt. For historien vet å fortelle at fru Laura allerede har bedt Bo Derek 'holde seg unna' ektemannen. Ikke fordi hun frykter høy sigarføring a la Clinton i Det ovale rom, men fordi hun ikke vil ha noen rykter rundt sitt ekteskap med den nyvalgte presidenten.

Laura Bush akter å holde både Monica Lewinski, Bo Derek og alle andre kvinner som ikke har noe i Det hvite hus å gjøre, på utsiden.

Kanskje like greit det.

Bo Derek, som slo gjennom så det suste i 'Drømmekvinnen 10' der hun sjarmerte både Dudley Moore og en hel manneverden, har nylig blitt enke, og hjalp faktisk til i Bush' valgkampanje.

FELLES FAVORITT: Som sønn, så far. Her ser vi Bush Sr. i samtale med Bo Derek under fjorårets landsmøte i det republikanske partiet. Fru Bush kan i likhet med sin svigerdatter styre sin begeistring.
10: Bo Derek slo gjennom som "Drømmekvinnen 10" sammen med Dudley Moore. Fortsatt blir hun husket, blant annet av USAs påtroppende president.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer