Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bush er årets person

Kåret av magasinet Time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

President George Bush er kåret til årets person av magasinet Time. Han er også på forsida av det siste nummeret av det velrenommerte nyhetsmagasinet som kommer en gang i uka.

Prisen får han ifølgte Time, som blant andre hadde rådgiver Karl Rove, Mel Gibson og Michael Moore på lista, blant annet for å han klarte å vinne velgerne og fikk en periode til i Det hvite hus. Han hedres også fordi han har «stått på sitt», «endret de politiske reglene slik at de passer hans lederskap» og «for hans tro på kraften i lederskap.»

Og dette er noe Bush begynner å bli vant til. I 2000 kåret Time han også til årets navn, også den gangen etter å ha vunnet presidentvalget.

Kåringen har eksistert siden 1927. Det året ble flygeren Charles Lindbergh «Årets mann». Senere er det ikke bare helter som har blitt hedret. I 1938 gikk tittelen til Adolf Hitler, mens både i 1939 og 1942 var hans Josef Stalin på topp.

<B>ÅRETS PERSON:</B> George Bush.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media