Bush har reist

USAs neste president har likevel vært i utlandet mange ganger. Det framholder hans medarbeidere etter stadige påstander om at utenlandsturene begrenser seg til tre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

George W. Bush har i virkeligheten vært utenfor USA 'over et dusin ganger', sier hans pressemedarbeider Gordon Johndroe. Slik ser den reisevante presidentens skryteliste ut:

Guatemala (forretninger)

Frankrike (ferie)

Bermuda (ferie)

Italia (med familien)

Israel og Egypt (med Det nasjonale guvernørforbund)

Gambia (medlem av delegasjon under pappa Bushs administrasjon)

England

Skottland

I tillegg har den nyvalgte besøkt Mexico og Canada 'mange, mange ganger'. Han var i Kina da Bush sr. tjestegjorde som ambassadør i Beijing og stoppet i Japan på veien hjem.

Johndroe var søndag også nøye med å forsikre om at Bush har gyldig pass. Dermed skiller han seg positivt ut. En hel tredel av den amerikanske kongressens medlemmer skal være passløse, hvis beregningene bladet Foreign Report gjorde for et par år siden, fortsatt holder.

Mange av republikaneren Bushs kritikere mener at hans manglende utenrikspolitiske erfaring og interesse gjør ham lite skikket som president. Det gjenstår å se om skrytelista vil omvende dem.

<B>UTENLANDS:</B>USAs neste president George W. Bush har vært utenlands mange ganger, ikke tre. Et ufullstendig søk i bildebasen ga likevel lite å velge i. Dette ungdomsbildet er fra Panama City. Dessverre ikke i Mellom-Amerika, men byen med dette navn i Florida.