Bush i kokain- trøbbel

George W. Bush skal ha brukt kokain og arrangert en abort for en tidligere venninne hevdes det i ei ny bok.-  Fiksjon og søppel, sier republikanerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): 14. sep.tember kommer boka om familien Bush - «The Family - The real story of the Bush dynasty». Forfatteren Kitty Kelley er kjent for sine uautoriserte biografier. Ifølge den ennå ikke publiserte boka, skal både George W. Bush og USAs førstedame Laura Bush tidligere ha eksperimentert med narkotika. Det står i grell kontrast til verdiene familien Bush ønsker å vise fram til det amerikanske folket. Laura og George W. Bush framstår i dag som dypt kristne.

-  Brukte kokain

Kelley kommer nå garantert til å skape storm i den amerikanske valgkampen. Og republikanerne har allerede mobilisert sitt PR-apparat mot anklagene.

-  Kelley's anklager får Michael Moore til å se ut som en saklig dokumentarskaper. Vi vil ikke la søppelet hun sprer stå ubesvart, sa pressetalsmann Dan Bartlett i Det hvite hus.

Sharon Bush som tidligere var gift med George W.'s lillebror Neil, skal være en av kildene.

-  Han brukte kokain på Camp David da hans far var president, skal Sharon Bush være sitert på.

Da narkotikabeskyldningene kom opp før valget i 2003 nektet Bush å svare på spørsmål om narkotikabruk. Han sa bare at han hadde begått «feil» når han var «ung og uansvarlig».

USAs mektigste familie

Bush-familien blir i dag regnet av mange som verdens mektigste, og enda mektigere enn Kennedy-klanen, som har vært å regne for en «amerikansk kongefamilie ».

George W. Bush talte varmt for det ufødte liv og mot abort, da han ble hyllet under landsmøtet til republikanerne i Madison Square Garden i New York torsdag i forrige uke.

Men ifølge den nye boka skal det finnes dokumentasjon for at den samme George W. Bush skal ha arrangert en abort for en tidligere venninne.

Ifølge «The Literary Guild» skal det mest overraskende med boka til Kitty Kelley være at hun avslører de mest private forholdene til Bush-familien. Historier som aldri tidligere har vært kjent for offentligheten. Boka lanseres tirsdag 14. september.

HARDE BESKYLDNINGER: I en ny bok beskyldes George W. Bush for kokainbruk. forfatter Kitty Kelley har skrevet flere biografier om kjente personer. Denne boka skal hun ha jobbet med i fem år.