Bush krasjet med politimann

Politimannen måtte på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): USAs president George Bush krasjet sykkelen sin inn i en lokal politimann og havnet utfor veien i Gleneagles i Skottland i kveld, hvor han her i forbindelse med G8-møtet.

Mens Bush slapp unna med noen skrammer på hendene og armene, ble politimannen brakt til sykehus, melder Sky News.

Talsmann for Det Hvite Hus, Scott McClellan fortalte at det regnet litt da Bush skled av veien. Den amerikanske presidenten ble bandasjert av legen sin. Ifølge McClellan er omfanget av politimannens skader ukjent, men mannen har trolig skadet ankelen. Politimannen var en av de ti tusen som sikrer G8-møtet som varer til og med fredag.

Fallet skal ikke ha fått noen innvirkning på presidentens planer for kvelden. Han deltar i kveld på en bankett som Dronningen av England er vertinne for.

Det er visst nok ikke første gangen Bush detter på sykkel. I fjor datt han av terrengsykkelen sin under en sykkeltur i Texas, og skrubbet seg opp i ansiktet.

IKKE FØRSTE GANG: I fjor endte det med skrubbsår i ansiktet da Bush datt av sykkelen. Nå har han skadet en politimann i Gleneagles.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer