Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bush mottatt som president

George W. Bush har brukt fem dager på turen, men i morges var mannen alle har ventet på, endelig på plass i Philadelphia der republikanerne holder sitt landsmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med rød løper, nasjonalfarger, fanfarer og mottakelseskomite, var alle elementer til stede for å gi presidentkandidat George W. Bush, en velkomst som var en president verdig.

-Hvis alt går som det skal er det USAs nye president dere ser på, sa George W. Bush til den begeistrede folkemengden som hadde klart å slippe gjennom sikkerhetssonen rundt flyplassen.

Bush tok seg tid til å si noen få ord før han hastet videre til et arrangement med latinamerikanere, som et ledd i hans inkluderende strategi.

- Jeg ser fram til å sende beskjeden om at den amerikanske drømmen kan nå alle hjørner av vårt samfunn, sa han, og la til at han både er optimistisk og forhåpningsfull foran valget 7. november.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media