Bush-sønn arrestert for fyllebråk

Yngstesønnen til Florida-guvernør Jeb Bush slapp ut mot kausjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Ellis Bush (21) ble arrestert etter at han gikk opp til ei gruppe politifolk på et gatehjørne i Austin i Texas natt til i går.

21-åringen - som er nevøen til president Bush - spurte etter noen venner som var blitt pågrepet tidligere.


Politifolkene sier de umiddelbart la merke til at John Ellis Bush var beruset, og bestemte seg for å pågripe ham. Da de prøvde å få håndjern på ham skal 21-åringen ha dyttet til politimennene, og endt opp med et kutt på kinnet, melder
Reuters.

- Han ble oppfattet som en fare for seg selv og andre, sier en kilde.

Dermed bar det i arresten for John Ellis Bush. Han ble anklaget for overstadig beruselse på offentlig sted, og for å ha motsatt seg arrest. Han slapp seinere ut mot 2500 dollar - 16 000 kroner - i kausjon.

- Guvernør Bush og kona er bekymret etter hendelsen. Det er et indre familieanliggende, som de vil behandle privat, sa talskvinnen Alia Faraj på vegne av Florida-guvernør Jeb Bush, som er presidentens lillebror.

Dette er ikke første gang at de yngste medlemmene av Bush-klanen er i trøbbel med loven. I 2002 ble Jeb Bush\' datter Noelle dømt til ti dager fengsel etter at hun smuglet kokain inn på en rehabiliteringsinstitusjon. Året før ble begge tenåringsdøtrene til president Bush tatt for å ha drukket alkohol som mindreårige.

ARRESTERT: «Mugshot»-bildet av Florida-guvernørens sønn.
BRØDRENE BUSH: President George W. Bush (til venstre) og lillebror Jeb.