Bushs datter tatt i fyllerazzia

President George Bushs datter Jenna må møte i retten for å ha drukket alkohol. Det kan ende med samfunnstjeneste for den unge kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenna Bush ble tatt i en alkoholrazzia på en nattklubb i Austin, Texas i går for å være i besittelse av alkohol. Unge frøken Bush er bare 19 år, mens aldersgrensen for å drikke alkohol i Texas er 21 år.

Politiet slår hardt ned på ungdomsfyll, og Jenna Bush må møte i retten 2. mai. Hvis hun blir funnet skyldig, må hun enten betale en bot på opptil 1800 kroner eller hun kan bli idømt samfunnstjeneste.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble hun tatt mens hun drakk øl sammen med flere andre ungdommer. «Glass of beer -- drank from it», står det på stevningen hennes.

Talsmann for det hvite hus, Scott McClellan vil ikke kommentere opptrinnet.

- Dette er en familiesak, sier han.

Politiet i Austin opplyser at Jenna Bush ikke ble innbrakt til politikammeret.

- Politibetjentene lot henne gå, sier talskvinne for Austin politidistrikt, Toni Chovanetz.

Jenna Bush går første året på universitetet i Texas i Austin. Tvillingsøsteren, Barbara Bush, går på Yale. Begge var ferdig på videregående i mai i fjor.

INGEN DANS PÅ ROSER: Pappa Bush ble sikkert ikke veldig fornøyd da han fikk høre om datterens tur på byen. Han har jobbet hardt for å skåne sine døtre mot medieomtale.