Buss: 3,9 meter, bro 3,3 meter

Bussen skulle vikariere for toget, men ble sittende fast på Nordstrand.

SITTER FAST:  Klokken 19.05 satt en buss seg fast under en bro på Nordstrand. Bussen er nå solgt og eies ikke lenger av selskapet som har logo på kjøretøyet. Foto: Torgeir Krokfjord / Dagbladet
SITTER FAST: Klokken 19.05 satt en buss seg fast under en bro på Nordstrand. Bussen er nå solgt og eies ikke lenger av selskapet som har logo på kjøretøyet. Foto: Torgeir Krokfjord / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siste: Veien er nå åpnet for ferdsel. Politiet anmelder saken og fratar sjåføren førerkort, melder Operasjonssentralen.

Jernbaneverket undersøker broen for skader.

(Dagbladet): Klokken 19.05 fikk brann- og redningssentralen melding om at en buss hadde satt seg fast under en bro ved Nordstrand togstasjon. Redningsmannskaper er nå på stedet for å få ut bussen.

Skiltet høyde for broen er 3,3 meter. Bussen er 3,9 meter høy. Bussen skal nesten ha kommet under broen, men ble sittende fast i bakerste del.

- Vi forsøker å trekke ut luft av dekkene for å få bussen ut, samt skjære av dekslene til kjøleanlegget på bussen for å lette arbeidet med frigjøringen, sier operatør Stig Henning Duaas.

Skadeomfanget på bro og buss er foreløpig ukjent. Bussen sperrer for øyeblikket for trafikken i Nordstrandveien.

Brann- og redningssentralen har sendt to redningsbiler fra hovedbrannstasjonen for å redde ut bussen.

Duaas sier at bussen kjørte ruten som buss for tog.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer