Buss brenner i tunnel - brannvesenet ser åpne flammer

En buss står i brann inne i Løvstakktunnelen i Bergen. Det er kraftig røykutvikling på stedet og brannvesenet ser åpne flammer et par kilometer inn i tunnelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste: Klokka 23.07 skriver 110-sentralen Hordaland at brannen er slukket. På Twitter skriver de også at ingen befinner seg inne i bussen.

En halvtime etter melder Bergens Tidende at tunnellen er gjennomsøkt og at det ikke er funnet noen der inne.

Politiet har så langt ikke meldt om noen skader i forbindelse med brannen.

Situasjonen var uavklart lørdag kveld. Politiet fikk melding om brannen 22.40, da det ble observert mye røyk som kom ut av tunnelåpningen. Det er usikkert hva som har skjedd og om mennesker eventuelt er inne i tunnelen.

- Men når det brenner inne i en tunnel, så er det er aldri greit. Vi er nå avhengig av at brannvesenet får gjort jobben sin før vi kan si noe mer, sier operasjonsleder Morten Kronen i bergenspolitiet til NTB.

Han vet ikke om er folk inne i tunnelen, men venter at det i det minste skal være en sjåfør tilknyttet bussen.

- Og hvis dette er en buss i rute, kan vi ikke utelukke at den har hatt med seg passasjerer. Vi har uansett ingen indikasjoner på panikk, sier Kronen.

Tunnelen på fylkesvei 555, en av hovedveien i retning Fyllingsdalen, er stengt. Politiet forsøker å blåse røyken ut på Fyllingsdalen-siden, mens nødetatene har tatt oppstilling på bysiden.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram