Buss i full fyr ved svenskegrensa

Personene ombord reddet seg ut uskadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere bilister ble vitne til en kraftig brann i en buss på Finnskogen rett ved svenskegrensa i ettermiddag. Personene som kjørte i bussen, kom seg ut rett før det begynte å brenne.

- Det var kjempestore flammer som blusset opp. Vi hørte også flere smell, og ble bedt om å holde oss på avstand og vente en stund før vi kunne kjøre forbi, forteller Malen Hansen (17), som kom til stedet en stund etter det begynte å brenne, til Dagbladet.no.

Den brennende bussen sto på riksvei 200 ved Øyermoen, om lag 100 meter fra grensa til Sverige. Ifølge vitner på stedet var det to personer som var inne i bussen da den begynte å brenne.

Operasjonsleder Egil Solberg ved Hedmark politidistrikt vet ikke hvor mange det var ombord, men han opplyser at de kom seg ut uskadd. De var imidlertid redde for at det kunne blitt enda mer dramatisk.

- Dette var en bobil, så de var redde for at det kunne eksplodere i en propantank som var der, opplyser Solberg til Dagbladet.no.

Politi og brannvesen kom imidlertid etter hvert til stedet, og brannen er nå slokket. Bussen ble totalt utbrent i brannen.

I FULL FYR: Denne bussen på Finnskogen rett ved svenskegrensa begynte å brenne i tretida lørdag ettermiddag. Heldigvis kom personene i bussen seg ut uskadd. MMS-foto: Malen Hansen
I FULL FYR: Denne bussen på Finnskogen rett ved svenskegrensa begynte å brenne i tretida lørdag ettermiddag. Heldigvis kom personene i bussen seg ut uskadd. MMS-foto: Malen Hansen Vis mer