Buss kapret i Skien

Jaget passasjerene av bussen og truet sjåføren til å kjøre videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En ung mann kapret ved 19.30-tiden i kveld en rutebuss i Skien. Mannen kom på bussen på en holdeplass på Kjørbekk og truet passasjerene til å forlate bussen.

- Da passasjerene hadde kommet seg av bussen truet mannen sjåføren til å kjøre videre i retning Porsgrunn, sier operasjonleder Odd Skei Kostveit i Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Det ble iverksatt en større politiaksjon, og bussen ble funnet på Bjørnstad. Kort tid etterpå, klokka 19.48, ble mannen pågrepet ved en gammel bomstasjon på Vestsiden i Porsgrunn, og han er nå kjørt til politihuseti Skien.

Truet sjåføren - Mannen er 24 år gammel og vi kjenner til ham fra før, for ordensforstyrrelser og mindre forhold. Han virket ruset og vil ble undersøkt av lege, opplyser Kostveit.

Mannen truet sjåføren med en hammer av samme type som brukes til å knuse rutene på bussen i en nødssituasjon. Bussen var på vei fra Falkum i Skien til Skjelsvik i Porsgrunn.

Væpnet politi jakter også en person som skal ha truet en bussjåfør med kniv i Vestfold i 18-tiden i kveld. Gjerningsmannen skal ha stukket fra stedet i en bil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer