Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buss kræsjet

En speidergruppe var på vei nordover da bussen deres kolliderte. 21 personer er involvert i ulykken ved Espa på E6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En gruppe med 12 danske speiderbarn og tre voksne var på vei nordover i en minibuss da den kolliderte med et sørgående dansk personbil. Ingen av barna er alvorlig skadet.

- Tre kjøretøy var involvert i ulykken. Minibussen som var på vei nordover kolliderte med en personbil på vei sørover. Ingen av personene er alvorlig skadet, bortsett fra føreren som satt i bilen bak bussen, forteller Ståle Årdal, skadestedsleder fra Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor. Mannen som er fraktet til Ullevål sykehus har smerter i magen og trolig innvendig skade.

Politiet vet enda ikke hva som er årsaken til ulykken, men opplyser at det ikke var glatt på stedet. Alle de 21 personene som var innblandet i ulykken er fraktet til sykehus i Oslo, Gjøvik og Eidsvoll for kontroll.

Sju ambulanser kom til stedet like etter at ulykken ble varslet i 20-tida i kveld. Den kraftige kollisjon skjedde på E6 ved Espa i Stange kommune i Hedmark.

ULYKKESBILEN: 21 personer var involvert i ulykken på E6.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media