Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buss med 70 danske skoleelever veltet i Hedmark

Ingen skal være skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En buss med 70 danske skoleelever har veltet i Hedmark, nær Trysil. Ingen skal være skadd, melder politiet på Twitter.

Mer spesifikt ligger ulykkesåstedet på fylkesvei 663 mellom Engerdalsætra og Sølenstua i Engerdal kommune. Politiet melder at nødetatene er på vei.

Politiets operasjonsleder Dyre Antonsen opplyser at en av tre danske busser som kjørte i følge nordover i Engerdal, veltet.

- Det er ingen dramatikk i dette. Alle er uskadd, og elevene fra bussen som veltet, kjøres til destinasjonsstedet i de andre bussene. Der vil de få oppfølging av helsepersonell, sier Antonsen til Dagbladet i 11.30-tida.

Politiet opplyser noen minutter seinere at den aktuelle bussen veltet fordi den kom for langt ut på kanten.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling