Buss mot lastebil i Bærum

Tre personer er skadd i en frontkollisjon mellom en lastebil og en buss på riksvei 166 ved Snarøya skole i Bærum i Akershus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Begge sjåførene ble sittende fastklemt i vrakene etter ulykken. De ble fredag ettermiddag sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.

- Det er altfor tidlig å si noe om det nå, sier vaktleder Trygve Kalleberg i Asker og Bærum politidistrikt til NTB. Politiet fikk melding om ulykken i Snarøyveien klokka 12.04. Området er lite trafikkert, opplyser Kalleberg.

Bussen er fra Schøyens Bilcentraler og går i rute mellom Tonsenhagen i Oslo og Snarøya utenfor Fornebu i Bærum. Politiet vet ikke nøyaktig hvor mange passasjerer det var i bussen, men ifølge Kalleberg skal det ikke ha vært mange.

Riksvei 166 var fremdeles stengt forbi ulykkesstedet halvannen time etter ulykken. Politiet vet ikke når veien blir åpnet igjen, men det vil skje i løpet av fredag ettermiddag.

- Vi må sikre sporene på ulykkesstedet før vi kan fjerne vrakene og åpne veien, sier Kalleberg.

(NTB)

SKADD:Flere personer ble skadd i en frontkollisjon mellom en lastebil og en buss på riksvei 166 ved Snarøya skole i Bærum i Akershus i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer