Buss og bil i voldsom krasj

En far (42) er kritisk skadd og hans to sønner har moderate skader etter at de kolliderte med en buss i Tysvær i går.

BIL OG BUSS KOLLIDERTE: Fire personer er sendt til sykehus etter at en buss og en bil kolliderte i Tysvær i ettermiddag.  Foto: Arthur Halseid / Dagbladet
BIL OG BUSS KOLLIDERTE: Fire personer er sendt til sykehus etter at en buss og en bil kolliderte i Tysvær i ettermiddag. Foto: Arthur Halseid / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bussen veltet etter den voldsomme krasjen og havnet på siden i en skråning utenfor veie. Bussjåføren i 50-åra kom seg ut av kjøretøyet av egen maskin og kom unna ulykken med lettere skader. I personbilen satt en far (42) fastklemt etter ulykka. Han ligger på kritisk skadet på sykehuset i Haugesund. Han sønner på sju og 12 år ligger med stabile og moderate skader etter den voldsomme kollisjonen.

Like over klokka 18 fikk politiet i Haugaland og Sunnhordland melding om en kollisjon mellom en buss og en personbil ved på E134 i Tysvær utenfor Haugesund.

Bussen veltet og havnet utenfor veien etter ulykken.

- Det har vært en kollisjon. Bussen hadde ingen passasjerer, men sjåføren er sendt til sykehus. I bilen satt det tre personer. To barn er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Føreren av bilen sitter fastklemt med alvorlige skader, sier operasjonsleder Oddvar Olsen hos politiet.

Klokka 18.39 var mannen tatt ut av bilen og sendt til sykehuset i Stavanger i luftambulanse.

Årsaken til ulykken er ikke kjent per nå.

- Vi fikk melding fra politiet klokka 18.06 om en ulykke hvor buss og personbil er involvert. Vi mobiliserer sammen med helsevesenet. I tillegg sender vi et redningshelikopter for å bistå dersom det skulle være behov for det, sier redningsleder Johan Mansåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Ifølge politiets operasjonsleder var alle nødetater raskt på stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer