Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buss og bil kolliderte på E6

En person er hardt skadet etter trafikkulykke på Hamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag kveld smalt det på E6 sør for Hamar, like før avkjøringen til Ottestad, da en personbil og en buss kolliderte i hverandre.

Ifølge vitnebeskrivelser kom personbilen over i feil kjørebane, og bussen rakk ikke svinge unna.


- Føreren av bilen ble sittende fastklemt, og måtte kuttes løs før han ble fraktet til Hamar sykehus med skader i hode og ansikt, forteller operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Trond Berg.

Seinere ble mannen, som er i 40-åra, fraktet til Ullevål Universitetssykehus med luftambulanse. Tilstanden hans betegnes som alvorlig, men stabil.

Bussjåføren kom fra det hele uten fysiske skader. Det skal ikke ha vært noen passasjerer i bussen, og føreren av personbilen var alene i kjøretøyet.

Politiet mottok meldingen om ulykken klokka 23.48.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling