Buss stormet av væpna ranere på Holmlia

Truet sjåføren med pistol.

INGEN SKADD: En passasjer var i tillegg til sjåføren om bord bussen da den ble stormet av væpna ranere på Holmlia i Oslo. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
INGEN SKADD: En passasjer var i tillegg til sjåføren om bord bussen da den ble stormet av væpna ranere på Holmlia i Oslo. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre menn stormet i kveld ved midnatt en rutebuss ved Åsbråten skole på Holmlia, hvor de truet sjåføren med pistol og ranet ham for et ukjent pengebeløp.

En passasjer var i tillegg til sjåføren ombord bussen. Ingen kom fysisk til skade.

- Bussen stanset ved en holdeplass. De tre kom løpende om bord og dyttet sjåføren. En av dem truet ham med pistol, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Væpna politistyrker søker i kveld etter mennene, som de sier er i 17-19-årsalderen, med hundepatruljer. Ranerne var maskerte og løp i retning Åsbråten skole på Holmlia.

- En av dem hadde en hvit maske og den andre brukte et sjørøvertørkle. Vi sjekker ut en del ting nå. Ingen er pågrepet, sier Hjulstad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer