Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Buss totalt utbrent i Oslo

- Det har brent ganske kraftig.

KRAFTIG BRANN: Bussen ble totalskadd i brannen natt til søndag. Politiet tror ikke det skal ha vært personer i bussen da brannen oppsto. Foto: Fredrik Hove/Hove Media
KRAFTIG BRANN: Bussen ble totalskadd i brannen natt til søndag. Politiet tror ikke det skal ha vært personer i bussen da brannen oppsto. Foto: Fredrik Hove/Hove Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Brannvesenet jobber med å slokke brann i en buss i Konows gate i Oslo, melder Brann og redningsetaten på Twitter.

Politiet fikk melding om brannen klokka 03.29 natt til søndag. 

- Bussen skal være tom, men brannvesenet går nå gjennom med røykdykkere for å kontrollere. Ting tyder på at det kan dreie seg om en teknisk svikt, men det er foreløpig tidlig å si, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen ved Oslo politidistrikt. 

Bussen skal ha stått parkert uten passasjerer om bord da brannen oppsto.

- Det har brent ganske kraftig. nå jobber vi med å sikre og undersøke skadestedet. Vi vil etterforske saken videre, sier Gulbrandsen til Dagbladet.

Klokka 04.23 melder brannvesenet at brannen er slukket.

Saken opppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media