Bussbilletter for 18 millioner stjålet

Vil bli forsøkt solgt i Oslo og Akershus, ifølge Ruter og politiet.

VIL SJEKKE ETTER STJÅLNE BILLETTER: Kollektivselskapet Ruter melder at de har full oversikt over nummerserien på de stjålne billettene. Selskapets kontrollører vil se etter disse under billettkontrollene.  Foto: RUTER
VIL SJEKKE ETTER STJÅLNE BILLETTER: Kollektivselskapet Ruter melder at de har full oversikt over nummerserien på de stjålne billettene. Selskapets kontrollører vil se etter disse under billettkontrollene. Foto: RUTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Billetter for 18 millioner kroner er stjålet fra en av underleverandørene til kollektivselskapet Ruter, som opererer i Oslo og Akershus.

Både selskapet og politiet antar at billettene nå vil bli forsøkt solgt på det svarte markedet og advarer folk mot kjøp av stjålne billetter.

- Tyveriet er meldt til politiet, og vi har full oversikt over nummer på alle stjålne billetter. Om noen forsøker å bruke disse billettene, vil vi oppdage det ved kontroller. Alle billettutsalg vil også fange opp om noen forsøker å bytte inn billettene, sier Gry Isberg i Ruter.

Billettene som er stjålet, har en samlet utsalgspris på hele 18 millioner kroner, ifølge Aftenposten.no.

Politiinspektør Audun Kristiansen i Oslo politidistrikt understreker at kjøp av falske billetter kan være straffbart. Politiet har ingen mistenkte i saken.

- Vi vil be folk om å ta kontakt med politiet dersom de blir forsøkt solgt billetter utenfor ordinære utsalgssteder, eller har andre tips om saken, sier Kristiansen.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer