Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bussjåfør (68) tiltalt etter dødsulykke i Troms

To personer mistet livet i Balsfjord.

DØDSULYKKE: To eldre menn om bord i bussen omkom i ulykken. Det var rundt 30 personer i bussen, som var på vei fra Murmansk i Russland til Finnsnes i Troms. Foto: Politiet / NTB Scanpix
DØDSULYKKE: To eldre menn om bord i bussen omkom i ulykken. Det var rundt 30 personer i bussen, som var på vei fra Murmansk i Russland til Finnsnes i Troms. Foto: Politiet / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 68 år gammel bussjåfør er tiltalt for uaktsomt bildrap etter en trafikkulykke som kostet to personer livet i Balsfjord i Troms sist vår.

Statsadvokaten mener det var mannens uoppmerksomhet som forårsaket dødsulykken, melder NRK.

Ifølge tiltalen lente mannen seg ned mot gulvet samtidig som han svingte på rattet. Resultatet ble at bussen kjørte av veien og traff flere utstikkende steinpartier før den ble liggende i grøften.

To eldre menn om bord i bussen omkom i ulykken. Det var rundt 30 personer i bussen, som var på vei fra Murmansk i Russland til Finnsnes i Troms.

Passasjerene om bord var norske.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!