Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bussjåfør overlevde dramatisk ulykke

Kjørte av veien mellom Kilebygda og Drangedal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En bussjåfør kjørte i formiddag ut av veien og ned en skråning mellom Kilebygda og Drangedal i Telemark. Det var ingen passasjerer om bord i bussen, skriver Varden.

- Vi fikk melding av AMK klokken 10.55 i formiddag. De hadde fått melding om ulykken av bussjåføren selv, opplyser operasjonsleder Per Bjartheim ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

Sjåføren ble send til sykehus i sykebil med lettere skader. Han klarte selv å komme seg ut av bussen, til tross for at den sto ned en bratt skråning.

- Sjåføren var på vei til Gautefall alpinsenter for å hente en skoleklasse. Vi vet foreløpig ikke mer om ulykken enn at han kjørte utfor veien, sier Bjartheim.

Bussjåføren eier selv bussen han kjørte.

- Nå har vi så smått begynt å få bergingsarbeidet i gang. Bussen ligger vanskelig til, og det er langt fra veien og ned, så det blir en stor jobb å få den opp igjen, sier Bjartheim.

Ulykken inntraff på riksvei 365 mellom Kilebygda og Drangedal. Veien er fortsatt åpen for trafikk.

BRATT SKRÅNING: Bussjåføren kom seg selv ut av bussen og fikk varslet AMK-sentralen om ulykken. MMS-FOTO: TORE ØYVIND MOEN (Varden)
BRATT SKRÅNING: Bussjåføren kom seg selv ut av bussen og fikk varslet AMK-sentralen om ulykken. MMS-FOTO: TORE ØYVIND MOEN (Varden) Vis mer
image: Bussjåfør overlevde dramatisk ulykke
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media