Bussjåfør sovnet

Med nærmere 30 passasjerer om bord og i høy hastighet på motorveien sovnet bussjåføren bak rattet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Passasjerene på Sørlandsekspressen fra Kristiansand til Oslo søndag kveld hadde flere ganger i løpet av turen opplevd at sjåføren kjørte vinglete og underlig. Det toppet seg i bakken ned mot Asker sentrum da sjåføren duppet av, og bussen vinglet voldsomt i høyt tempo.

Noen av passasjerene skrek. Sjåføren våknet, og fikk bråstoppet bussen og kvalte motoren i veikanten.

Var redde

Ifølge passasjer Stig Sandmo (39) var det en svært så ubehagelig busstur for de reisende.

-  Flere passasjerer var tydelig redde, og satt oppreiste og fulgte med på hva sjåføren gjorde. Etter at han stoppet og fikk tatt seg litt luft, skal han ha innrømmet at han var veldig trøtt, sier Sandmo til Dagbladet.

Sandmo, som gikk på stoppet i Vinterkjær ved Risør, opplevde at bussjåføren bare passerte stoppet, før han snudde bussen og kom tilbake. -  Det skjedde flere ganger at han bare passerte busstopp selv om det var folk der. Han hadde nok ikke sin beste dag på jobben, sier Sandmo, som er lettet over at det tross alt endte godt. Klokka var omkring 00.30 da sjåføren sovnet av, og det var heldigvis lite trafikk i det øyeblikket bussen vinglet på sitt verste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer