Bussjåføren (64) satt og spiste matpakka si. Mannen som angrep ham er siktet for drapsforsøk

36-åringen, som i fjor høst ble siktet for grov kroppsskade etter å ha angrepet en bussjåfør i Bergen, er nå siktet for drapsforsøk.

Bussjåføren som ble angrepet hadde jobbet i Tide i 46 år og var en av de mest erfarne sjåførene i selskapet. Nå er 36-åringen som angrep han, siktet for drapsforsøk. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Bussjåføren som ble angrepet hadde jobbet i Tide i 46 år og var en av de mest erfarne sjåførene i selskapet. Nå er 36-åringen som angrep han, siktet for drapsforsøk. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede mannen var beruset da han angrep en 64 år gammel bussjåfør som spiste matpakken sin ved bussholdeplassen Birkelundstoppen i Bergen 22. oktober i fjor.

Bussjåføren mistet blant annet synet på ett av øynene etter å ha blitt stukket med sitt eget nøkkelknippe. Nå har Vest politidistrikt utvidet siktelsen til drapsforsøk.

- Vi har endret siktelsen til forsøk på drap ut fra opplysninger i etterforskningen og de massive skadene sjåføren ble utsatt for, sier politiadvokat Ørjan Ogne ved Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NTB