Bussjåføren som ble angrepet hadde jobbet i Tide i 46 år og var en av de mest erfarne sjåførene i selskapet. Nå er 36-åringen som angrep han, siktet for drapsforsøk. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Bussjåføren som ble angrepet hadde jobbet i Tide i 46 år og var en av de mest erfarne sjåførene i selskapet. Nå er 36-åringen som angrep han, siktet for drapsforsøk. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Bussjåføren (64) satt og spiste matpakka si. Mannen som angrep ham er siktet for drapsforsøk

36-åringen, som i fjor høst ble siktet for grov kroppsskade etter å ha angrepet en bussjåfør i Bergen, er nå siktet for drapsforsøk.

Den siktede mannen var beruset da han angrep en 64 år gammel bussjåfør som spiste matpakken sin ved bussholdeplassen Birkelundstoppen i Bergen 22. oktober i fjor.

Bussjåføren mistet blant annet synet på ett av øynene etter å ha blitt stukket med sitt eget nøkkelknippe. Nå har Vest politidistrikt utvidet siktelsen til drapsforsøk.

- Vi har endret siktelsen til forsøk på drap ut fra opplysninger i etterforskningen og de massive skadene sjåføren ble utsatt for, sier politiadvokat Ørjan Ogne ved Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NTB