FULLSATT: Lier kirke i Buskerud var fullsatt da bisettelsen startet klokken tolv. Foto: Gorm Kallestad NTB/Scanpix.
FULLSATT: Lier kirke i Buskerud var fullsatt da bisettelsen startet klokken tolv. Foto: Gorm Kallestad NTB/Scanpix.Vis mer

Bussjåføren fra Valdresekspressen bisatt

Ble drept i trippeldrapet i november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvernhaug var en av tre som ble drept på Valdresekspressen i Årdal 4. november hvor en asylsøker fra Sør-Sudan er siktet for trippeldrapet.

Bussjåføren Arve Kvernhaug (55), som ble drept på Valdresekspressen i Årdal 4. november, ble fredag ettermiddag bisatt i Frogner kirke i Lier.

— Det er en gest til Arve og de andre som ble borte i denne tragedien, så jeg synes dette er en veldig fin markering, sier daglig leder Kristoffer Kvame i Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap til NRK.

Fullsatt kirke Kirken i Buskerud var fullsatt da bisettelsen startet klokken 12. På samme tidspunkt stoppet alle rutebusser i Norge opp i ett minutt for å hedre den tidligere kollegaen.

Kolleger fra både Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap og Nettbuss var til stede i kirken. Bussjåfører over hele landet stoppet sine busser i ett minutt for å hedre sin kollega da bisettelsen startet.

NTB

ÅSTEDET: Her langs riksvei 53 ved Holsbru mellom Årdal og Tyin i Sogn og Fjordane ble Valdresekspressen kapret og tre personer ble drept 4. november. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ÅSTEDET: Her langs riksvei 53 ved Holsbru mellom Årdal og Tyin i Sogn og Fjordane ble Valdresekspressen kapret og tre personer ble drept 4. november. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer