Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bussjåføren stoppet midt i veien, og hoppet av bussen for å redde gutten som fikk juling

Hylles etter at hun tok grep.

DRAMATISK: Da bussen passerte en av byens skoler, ble Eva Espinoza og de andre passasjerene vitne til en gjeng som sparket og slo en gutt som ikke var i stand til å forsvare seg. Foto Hussein El-Alawi / Sydsvenskan / TT
DRAMATISK: Da bussen passerte en av byens skoler, ble Eva Espinoza og de andre passasjerene vitne til en gjeng som sparket og slo en gutt som ikke var i stand til å forsvare seg. Foto Hussein El-Alawi / Sydsvenskan / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et innlegg på Facebook-siden til kollektivselskapet Skånetrafikk får nå voldsom oppmerksomhet. Eva Espinoza forteller om en opplevelse hun hadde i Malmö i morgentimene forrige torsdag. Det skriver svenske Expressen.

Hun skriver at da bussen passerte en av byens skoler, ble hun og de andre passasjerene vitne til en gjeng som sparket og slo en gutt som ikke var i stand til å forsvare seg. Hun nølte ikke et sekund, og stanset bussen midt i veien.

- En av deres kvinnelige sjåfører fortjener blomster og kake, eller en fridag med lønn. Klokka 9.50 stoppet hun bussen utenfor en grunnskole ved det Det tekniske museet, hopper av og avbryter mishandlingen av et barn, skriver hun i innlegget.

- Flere barn slo og sparket på et annet barn. Hun stoppet opp og ble der til en lærer kom til stedet.

Hun forteller også at en medpassasjer gikk av bussen, og valgte å bli værende med personalet fra skolen for å fortelle hva som hadde skjedd.

- Heder og ære til deg. Du kommer til å være en helt i livet til dette barnet. Og for meg.

Busselskapet Nobina forsøker nå å finne ut hvilken sjåfør det dreier seg om for å kunne gi vedkommende skryt for oppførselen.

- Det var bra og snarrådig gjort å støtte opp om noen som har det vanskelig. Vi kommer til å komme med en påskjønnelse her, sier Per Karlsson, trafikksjef i Nobina, til Aftonbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!