Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Busspassasjer ble låst inne i bagasjerommet

Sjåføren så ikke kvinnen, som hadde krøpet inn for å fiske ut kofferten sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den kvinnelige busspassasjeren måtte inn i bagasjerommet for å fiske ut kofferten sin etter turen fra Ålesund til Åsane ved Bergen. Sjåføren så imidlertid ikke hvor kvinnen var, og lukket luka og kjørte videre, melder NRK Sogn og Fjordane.

- Sjåføren så ikke kvinnen i sidespeilet fra førersetet, og lukket luka automatisk. Dermed ble kvinnen sittende inne i bagasjerommet i omtrent et kvarter mens bussen fortsatte mot Bergen sentrum, sier administrerende direktør Jarle Molde i Fjord1 Sogn Billag til Dagbladet.no.

Kvinnen kom seg ut på neste stasjon.

Molde beklager hendelsen, som skjedde i begynnelsen februar, sterkt.

- Slikt skal selvsagt ikke skje. Det må ha vært ubehagelig for kvinnen å sitte i mørket, sier Molde, og opplyser at billaget har hatt en god dialog med kvinnen etter hendelsen.

- Har hun krevd erstatning?

- Hun har hatt utlegg i forbindelse med episoden, og dem har vi dekket, sier direktøren, som forteller at rutinene for henting av bagasje er endret.

- Nå blir sjåføren med passasjerene ut og henter bagasjen, sier Molde, og legger til:

- Vi er glade for at det gikk bra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling