Bussulykke i Tyrkia - skal være norske om bord

Flere turister skal være skadd i en bussulykke i Kemer i Tyrkia. Flere nordmenn skal ha vært om bord.

FLERE SKADD: Turbussen skal ha mistet kontrollen og veltet utenfor en skråning i Kemel, nær Antalya i Tyrkia. Den skal trolig ha vært på vei til flyplassen. Foto: AP
FLERE SKADD: Turbussen skal ha mistet kontrollen og veltet utenfor en skråning i Kemel, nær Antalya i Tyrkia. Den skal trolig ha vært på vei til flyplassen. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En turbuss har veltet i et populært turistområde i Tyrkia tirsdag kveld, og flere av de involverte skal være nordmenn. Det melder Alanyaposten og flere tyrkiske medier.

Hendelsen skjedde i Kemer, som ligger om lag 40 kilometer fra Antalya. Ifølge tyrkiske medier skjedde ulykken i 18-tiden, lokal tid.

Usikkert antall skadde

Én person skal være alvorlig skadd, ifølge den statlige kringkasteren TRT Haber. Antall skadde er fortsatt uklart, der beskjedene er motstridene i tyrkiske medier.

TRT Haber skriver at det til sammen er 20 turister skadd, mens den tyrkiske avisa Hurriyet melder om 41 skadde hvor 38 av dem skal være fra Polen. De skadde er fraktet til et lokalt sykehus.

Bilder og video fra stedet skal vise bussen liggende på siden i bunnen av en bratt skråning ned fra veien. Utenriksdepartementet er kjent med ulykken i Alanya.

- Den norske ambassaden i Ankara har opprettet kontakt med lokale myndigheter. Så langt har vi ikke mottatt informasjon som tilsier at norske borgere skal være blant de skadde, sier pressetalsperson Per Bardalen Wiggen i Utenriksdepartementet til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer