Butikkansatt mistet livet i Lillestrøm-brannen

Kay Eddie Roodal (37) identifisert i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lillestrøm/Oslo (NTB- Hege Paulsen): Det var Kay Eddie Roodal (37) som mistet livet i brannen i en blomsterbutikk på Lillestrøm. Politiet tror fortsatt det ligger noe kriminelt bak brannen.

– Vi har nå identifisert den avdøde. Det var Kay Eddie Roodal (37) som mistet livet i brannen. Avdøde var ansatt i blomsterbutikken og har vært savnet siden brannen natt til søndag, sier politiadvokat Tom Danielson i Romerike politidistrikt til NTB.

Han kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken.

– Vi kan ikke fastslå dødsårsaken før vi får tilgang til den foreløpige obduksjonsrapporten. Det får vi først tirsdag, sier Danielson.

Politiadvokaten vil ikke si noe om årsaken til dødsbrannen på Lillestrøm.

– Vi har fått et nærmere begrep om hva som var årsaken til brannen, men jeg kan ikke si noe om det akkurat nå. Vi må holde kortene tett til brystet av hensyn til den videre etterforskningen, sier Danielson.

Politiet på Lillestrøm har fått bistand fra tre brannteknikere fra Romerike politidistrikt og en Kripos-etterforsker med brannhund.

Kriminelt

Politiet jobber ut fra teorien om at det ligger en kriminell handling bak brannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer