Butikkeier beklager at han trakasserte May Therese på jobbintervju: - Det var aldri min intensjon

Skal ha sagt at hun skremmer bort kunder fordi hun er homofil.

-TRAKASSERT:  Vistven Moe forteller at hun ikke ønsker å framstå sutrete, men at Borkmo gikk langt over streken. Illustrasjonsfoto av Amfi-senteret hvor B. Young-butikken ligger: Google Maps. Foto innfelt: Privat.
-TRAKASSERT: Vistven Moe forteller at hun ikke ønsker å framstå sutrete, men at Borkmo gikk langt over streken. Illustrasjonsfoto av Amfi-senteret hvor B. Young-butikken ligger: Google Maps. Foto innfelt: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet har tidligere skrevet om May Therese Vistven Moe (21), som hevder hun ble trakassert under et jobbintervju med B. Young i Steinkjer. Ifølge Vistven Moe skal B. Youngs butikkeier Frode Borkmo ha kommet med krasse uttalelser mot 21-åringen, da han fikk vite at hun er homofil.

Borkmo skal angivelig blant annet ha sagt at hun kunne «skremme bort kundene, fordi hennes legning var noe alle måtte vite om i Steinkjer» og «at kundene kunne føle seg utilpass i prøverommet når hun var på jobb».

Den tredje personen som var til stede på jobbintervjuet var butikksjef på B. Young i Steinkjer, Heidi Elisabeth Gulstad. Hun har bekreftet til Dagbladet at Borkmo stilte flere «uheldige spørsmål».

Beklager seg Tidligere har butikkeren benektet kategorisk alle uttalelser overfor Dagbladet, og hevdet at Vistven Moe lyver.

Men nå snur han fullstendig på tidligere uttalelser.

- Jeg vil på det sterkeste beklage, at May Therese Vistvern Moe ble trakassert av mine spørsmål og uttalelser under jobbintervjuet. Det var selvfølgelig aldri min intensjon. Hun var en aktuell kandidat også etter intervjuet, og informasjonen som kom opp om hennes legning hadde ingen betydning for vurdering av hennes kandidatur, sier Borkmo til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer