Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Butikker melder om Moods-trøbbel

Butikkeiere rapporterer om brått fall i salget av Moods of Norway-produkter.

 Trøblete tider:  Flere butikker melder om kraftig nedgang i salget av Moods of Norway-produkter. FOTO: Berit Keilen / NTB SCANPIX
Trøblete tider: Flere butikker melder om kraftig nedgang i salget av Moods of Norway-produkter. FOTO: Berit Keilen / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): «Krise i Moods of Norway» het det i Finansavisen i november. Avisen rapporterte om at 2014 blir det første året Moods taper penger, og at selskapet kuttet kraftig kostnadene.

Nå varsler flere butikkeiere om en kraftig tilbakegang i salget av Moods-produkter.

- Det er nærmest umulig å selge Moods. Vi har nesten ikke solgt noen varer til ordinær pris og kommer ikke til å ta varene inn igjen, sier én butikkeier til Finansavisen.

Også andre butikkeiere støtter opp om konklusjonen.

- Jeg kan underskrive på at det er en kraftig reduksjon i salget av Moods-produkter, sier Scott Tønnesen i Spot Fashion på Lillehammer.

Butikken omsatte 10 millioner i 2013 og satt igjen med litt over en halv millioner på bunnlinjen.Salget er så dårlig at han nå kommer til å slutte å selge Moods-varer.

- Det betyr i hvert fall at jeg skjærer kraftig ned. Sannsynligvis slutter jeg helt å selge Moods, sier Tønnesen til Finansavisen.

Mange sliter Kjetil Moens Must på Bjørkelangen har solgt mye Moods-produkter. Nå går det tråere i butikken som omsatte 13,4 millioner i 2013 og gikk noen titusener i overskudd.

- Det er ikke full stopp, og Moods er ikke det eneste merket som sliter. Men jeg synes det er ufint å blåse opp at Moods gjør det dårlig nå. Da kommer de kanskje aldri opp igjen. De har hatt et dårlig år i 2014, og har store utfordringer etter et veldig bra år i 2013, sier Moen til Finansavisen.

- Er Moods of Norway de som faller mest hos deg?

- Det vil jeg ikke si. Men det jeg kan si, er at det kommer mange konkurser i 2015. Mange frittstående butikker vil få store utfordringer med å overleve, sier Moen.

Flere nyheter Brutale kutt hos Moods of Norway
Krise i Moods of Norway Moods of Norway kvitter seg med ansatte