Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Butikksjefen skjønner ingenting av håndverkernes hysteriske skilt-tabbe

Skulle de gått til Specsavers, kanskje?

GODT GJORT: Det er bare fire bokstaver i ordet fisk, men håndverkerne klarte likevel å stokke det til. Foto: Ica Maxi Stormarknad.
GODT GJORT: Det er bare fire bokstaver i ordet fisk, men håndverkerne klarte likevel å stokke det til. Foto: Ica Maxi Stormarknad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Noen ganger kan jobben som håndverker være utfordrende, men tabbehistorien fra Kristianstad i Sverige hører til sjeldenhetene.

Det nye skiltet på fiskeavdelingen på Ica Maxi, forvirret både kunder og ansatte da det ble satt opp nylig.

Egentlig skulle det stå FISK. Istedet sto det FSIK - i gigantiske blokkbokstaver det var umulig å ikke legge merke til.

- Synes det er morsomt Episoden ble umiddelbart fotografert og delt på sosiale medier av lattermilde kunder.

«Arbeiderne må nok booke time hos både optiker og svensklæreren», kommenterer en kvinne. «Tar ett kilo fsik, tack», skriver en annen.

Butikken har selv delt flausen på sin Facebookside, med følgende skråblikk:  

- Vi bygger ikke bare om, vi skaper helt nye avdelinger også. Denne kan vi love at dere ikke finner i noen annen butikk i Sverige.

Butikksjef Johan Ramlund tar håndtverkertabben med godt humør.

- Vi synes også dette er morsomt, men jeg var ikke på plass der og da, så jeg vet ikke hva som skjedde, forteller han til Expressen, som først omtalte saken. 

Unik avdeling Han er ikke den eneste som lurer på hvordan feilen kunne skje. På facebookposten til butikken antyder flere at det må ha vært gjort med vilje.  På ett eller annet tidspunkt måtte jo håndverkerne merke at de hadde stokket om de enorme bokstavene?

- Vi har noen egne som tar all kommunikasjon (med håndverkerne, journ.anm), så det er bare å spekulere. Jeg har ingen anelse, sier butikksjefen til Expressen.

Han opplyser at skiltet ble plukket ned igjen så fort feilen ble oppdaget, og at feilen var korrigert da han kom til butikken for å handle noen timer senere.

Vi bygger inte bara om, vi skapar helt nya avdelningar också. Denna kan vi lova att ni inte hittar i någon annan butik i Sverige. Välkomna till Maxi Kristianstad ?

Posted by Maxi ICA Stormarknad Kristianstad on 9. mars 2016
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media